23 Mart 2010 Salı

Boğaziçi Forever

27 Mart 2010 Cumartesi günü 11:00-16:00 arası BÜMED'de yapılacak seçimlerle, yeni yönetim kurulu belirlenecek.

Okuldan mezun olur olmaz BÜMED üyesi olmuş, BUmanzaralı olmuş bizler için, Boğaziçi'nden kopmak düşünülemez. Bu hislerle yola çıktığına çok inandığım bir ekip var adaylar arasında: Kendilerine Boğaziçi Forever adını veren dinamik bir ekip. Projeleri sağlam, kendileri güleryüzlü, hevesleri iç açıcı...

Ne dersem diyeyim, ekip kendini en iyi kendi anlatmış elbette. O zaman onların kaleminden okuyalım:

Boğaziçi Üniversitesi’nde okumak için doğmadık, ama kazandıktan sonra genlerimize işledi Boğaziçili olmak.

Bu ayrıcalığın hayatımıza kattığı değeri hem okurken, hem de iş hayatımızda hep tecrübe ettik. Komite olarak yaşadığımız ve sizlere de aktarmak istediğimiz heyecanın temelinde de bu Boğaziçili’lik geninin etkisi çok büyük. Boğaziçi Üniversitesi’ni kazandığımızda hissettiğimiz heyecan!

Bu heyecanla kurduğumuz arkadaşlıklar bugünlere kadar geldi, kulüp çalışmalarında amatörce hissettiğimiz o duygu hep bu ayrıcalığın bize hissettirdiği heyecandı, sosyal hayatımızı şekillendirirken ürkek değil, Boğaziçili olmanın verdiği heyecanla çok hevesliydik.

İşte bu heyecanla dün öğrenciyken yaşadığımız bu kampüsü, bugün ve yarın bu sefer mezun olarak yaşatmak istiyoruz. Çocuklarımız öğrenim hayatlarının ilk adımını burada atsınlar, iş toplantılarımızı, iş yemeklerimizi burada organize edelim, arkadaşlarımızla Manzara’da buluşalım, Burc Beach’de eğlenelim, dernekte spor yapalım... Bu keyfi hem yaşayalım, hem de bu ayrıcalığı çevremizdekilere yaşatalım.

Boğaziçili olmaktan, Boğaziçi’nin bir parçamız olmasından hep gurur duyduk, daima!



Daha fazlası ve projeler için: http://bogaziciforever.com/


Gönderen:
Şule Kulein

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder